Skip to main content

Eemhouses in Almere Oosterwold

B&B Eemhouses zijn vrijstaande, ruime chalets in de wijk Oosterwold van Almere aan de rand van de vroegere Eemvallei. Hier komt de naam Eemhouses dan ook vandaan.

De bed & breakfast bestaat uit vier luxe chalets voor 4 personen met zo'n 56 vierkante meter. Naast een ruime woonkamer vind je er twee slaapkamers, een keuken, douche, tv en uiteraard WIFI. Daarnaast geniet je op het buitenterras van de rust en de natuur. 

De chalets liggen aan de bosrand met veel rust en privacy. De opzet is heel milieuvriendelijk en de energie is zelfvoorzienend via zonnepanelen. Ook is er een eigen parkeerplaats aanwezig. 

Gastheer Jack zal er alles aan doen om jouw verblijf zo prettig mogelijk te maken. Kwaliteit en service zijn voor hem erg belangrijk. De locatie is voor Jack een echte droom die uit is gekomen. Aan de bosrand geniet je hier van ruimte en rust. En dat dichtbij de stad!

Voorzieningen:

Keuken

Vaatwasser

WiFi

Koffieapparaat

Wasmachine (betaald)

Smart TV

Bureau

Gratis parkeren

Wellness (optioneel)

Badkamer

Niet roken

Geen huisdieren 

Omgeving Almere Oosterwold

Over Oosterwold
Oosterwold is een uniek gebied in Nederland omdat twee derde van het oppervlak van Oosterwold groen is en ecologische kwaliteiten toevoegt aan het gebied. Er is plaats voor vele soorten groen, zoals landbouw, bos, recreatiegebieden en moes- en siertuinen. Deze verschillende vormen van voedselproductie zijn onderdeel van het zelfvoorzienende karakter van Oosterwold.

Details

Tot 4 personen
2 slaapkamers
Wellness (optioneel)
Gratis parkeren

Je gastheer

Jack Peters

Je vriendelijke gastheer, Jack Peters, eigenaar Eemhouses

Onze chalets

4-persoons chalet

De Nes

4-persoons chalet

Het Meer

4-persoons chalet

De Dijk

4-persoons chalet

De Vallei

Wellness

Optioneel kun je onze wellness gelegenheid bijboeken. Neem even contact op.